Sønderjyskes trænervikar: Nerverne spillede ind

admin

425 uger siden

|

27/05/2016

Dagens topnyheder

Sønderjyske havde lagt op til sølvfest hjemme på Sydbank Park torsdag aften.

I pausen af opgøret i Alka Superligaen mod Randers FC var sønderjyderne foran 1-0, og med den stilling ville sølvet være hjemme, men sådan skulle det ikke gå.

Randers udlignede efter pausen, og dermed må Sønderjyske vente til sidste runde med at afgøre, om de skal have sølv eller bronze.

Assistenttræner Peter Enevoldsen havde ansvaret i torsdagens opgør, da cheftræner Jakob Michelsens kone var i fuld gang med en fødsel, og Michelsen derfor var fraværende.

- Vi har mange spillere på banen, der ikke har prøvet at vinde noget som helst, så der kan godt være lidt nerver, der spillede ind i anden halvleg. Havde vi fortsat, som vi spillede den første time, så havde vi også vundet, siger Enevoldsen.

Midtbanespilleren Nicolaj Madsen, der fik annulleret et mål i opgøret, ærgrer sig over, at man ikke sikrede sølvet på hjemmebanen foran 8.215 tilskuere.

- Vi havde muligheden for at lukke det i første halvleg, hvor vi havde masser af chancer og sad på kampen. Men i anden halvleg overlod vi alt til dem, siger Nicolaj Madsen.

- Det var som om, vi slet ikke kom ud efter pausen. Jeg ved ikke, hvad der gjorde det. Vi så trætte ud, og var bagefter i alle situationer. Jeg ved ikke hvorfor, men det var bare for dårligt.

Topscorer Johan Absalonsen er enig i, at sønderjyderne skulle have lukket opgøret allerede før pausen.

- Vi spillede godt, og kom i mange farlige omstillinger. Et 2-0-mål havde nok lukket kampen til vores fordel. Vi brugte rigtig mange kræfter på at spille på den måde, og det kunne man se efter pausen, hvor vi blev lidt for passive, siger Absalonsen.

Inden sidste runde er Sønderjyske tre point foran FC Midtjylland på andenpladsen. Sønderjyderne gæster Brøndby, mens FC Midtjylland, der har en bedre målscore, hjemme møder FC Nordsjælland.

/ritzau/