Søren Pind afslører: Derfor forlader jeg Mads & Monopolet

Foto: FT.dk

Søren Pind har valgt at sige farvel til det populære radioprogram.

Et af DR’s mest populære radioprogrammer gennem tiden er uden tvivl Mads & Monopolet. Her kan danskerne skrive ind med forskellige hverdagsproblemer, store som små, og herefter bliver dilemmaerne diskuteret af Monopolet.

Læs også

Røber om Årgang 20: Dette kommer til at præge de første programmer

Kort for nytår meldte Mads Steffensen ud, at han stopper som vært på programmet.

“Jeg er meget stolt over min tid på DR. Jeg har været med til at skabe et kæmpe radioprogram med ’Mads & Monopolet’, hvor så mange danskere har lyttet med hver lørdag” lød det fra Mads Steffensen i en pressemeddelelse. 

I kølvandet på dette valgte Søren Pind også at sige farvel til programmet. Det skrev han på Facebook.

“For mit eget vedkommende betyder Mads’ afgang også, at jeg ikke fortsætter i Monopolet. Jeg synes ikke, det er for mig, når jeg nu har været med fra start, så at skifte til det ny. Der må andre kræfter til. Så Mads - vi ses derude,” skrev han den 30. december.

Til B.T uddyber Søren Pind nu sin beslutning om at forlade Monopolet.

“Når DR og Sara Bro laver et nyt program, så skal der nye koste til. Men jeg identificerer mig som den del, der hører til Mads,” slår han fast.

Derfor har den erfarne Monopol-deltager, der var med, da programmet havde sin debut i 2003, også valgte at følge med Mads Steffensen.

En del af A-holdet

Mads Steffensen skal nemlig være vært på podcasten “Mads og A-holdet” hos Podimo. Det er “en fornyet udgave af det panel-baserede format Mads og Monopolet, som Mads Steffensen opfandt for snart to årtier siden," skriver Podimo på sin hjemmeside. 

Podcasten sendes første gang den 15. januar, og her er Søren Pind en del af A-holdet. Det har Mads Steffensen afsløret på Instagram.

“Hver uge inviterer jeg tre store personligheder i studiet til at diskutere jeres dilemmaer. Mit første A-hold er benhårdt, det består af Sofie Linde, Hella Joof og Søren Pind,” skriver han i et opslag.

Læs også

Journalist blev truet på livet: Ville drukne hende i en gylletank

 

 

 

Dagens Gossip