Søstre gennemtæsket af to mænd, de havde mødt på Facebook

To søstre på 19 og 21 år har anmeldt en grusom voldshandling til politiet, skriver Independent. Nu står de frem for at advare andre unge mod at mødes med fremmede personer fra nettet.

Kvinderne havde gennem tre uger talt med to mænd, som de havde lært at kende gennem Facebook.

De aftalte at mødes for første gang til et par drinks om aftenen den 14. maj. Søstrene Nicole Rice og Amy Rice mødte mændene, som er 25 og 30 år, ved et busstoppested og tog med dem op i deres lejlighed.

Kort efter begyndte den ene mand at opføre sig underligt.

- De begyndte at blive aggressive, og min søster rejste sig for at gå, da én af dem hev hende i håret, skubbede hende ned på gulvet og begyndte at sparke hende i hovedet, fortæller storesøster Amy Rice til Independent, som ligeledes fik tæsk, da hun forsøgte at hjælpe sin yngre søster.

Læs også: Fanget på video: Brutalt kvindeslagsmål mellem ekspedient og kunde

Mændende bad kvinderne om at ringe til nogen, som ville betale penge for deres løsladelse. Da de skræmte søstre fortalte, at ingen i deres familie har penge, blev de banket igen.

- Nicole løb ud i gangen og faldt på trapperne, da hun prøvede at flygte. Hun besvimede for foden af trapperne. De troede, at hun var død og begyndte at ringe til folk og sige, at de havde brug for at få gravet huller, fordi de ikke vidste, hvad de skulle gøre med os, fortæller Amy Rice og fortsætter:

- Jeg var så bange. Jeg troede, at jeg skulle dø, jeg var sikker på, at de ville slå os ihjel.

De to mænd lod endelig søstrene gå klokken 3.00 om natten med beskeden om, at de ville blive dræbt, hvis de gik til politiet.

De gennembankede kvinder kom på hospitalet, hvor det blev konstateret, at de havde svære hovedskader. Desuden havde Nicole Rice brækket næsen, mens Amy Rice havde brud på kæben. 

Politiet undersøger nu sagen, mens søstrene håber, at deres skræmmende historie kan hjælpe andre.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip