Solbakken: Hobro-kamp bliver en eksamen for os

FC København skuffede i sidste weekend ude mod FC Vestsjælland, da holdet lynhurtigt kom bagud med 0-2 og måtte kæmpe et 2-2-resultat hjem.

Det skete efter en midtugekamp i ukrainske FC Dnipro, som endte 0-0, og samme optakt er der denne gang inden søndagens opgave hjemme mod oprykkerne fra Hobro.

FCK vandt onsdag aften 2-0 hjemme over FC Dnipro og gik videre til den afgørende playoff-runde om at komme i Champions League-gruppespillet, og nu venter en på papiret nem modstander.

- Det bliver lidt som en eksamen for dette hold. De skal ofte spille mange kampe, og det mestrede vi rigtig dårligt mod FC Vestsjælland, siger FCK-manager Ståle Solbakken.

Nordmanden håber, at det går bedre end senest, holdet havde spillet en kamp i Europa - også fordi der denne gang ikke har været nogle lange rejser.

- Før kampen mod FC Vestsjælland havde vi været på en ekstrem rejse, som også tærede mentalt på os, fordi det var en slags krigszone.

- Ikke at det var en krigszone, men man havde fornemmelsen af, at ikke alle synes, at det var sjovt at sætte sig i flyet, forklarer Solbakken, som måske skulle have sparet flere af sine mest brugte spillere.

- Jeg tror, at vi alle var drænet fysisk og mentalt. Og vi kendte som trænerteam ikke alle spillerne godt nok til at lade nogle færre af dem være med mod FC Vestsjælland.

- Jeg tænker, at vi kan komme i problemer som mod FC Vestsjælland, hvis vi ikke er klar, advarer Solbakken.

Kampen mellem FCK og Hobro fløjtes i gang søndag klokken 17 i Telia Parken.

/ritzau/

 

Dagens Gossip