Solbakken: I orden at Brugge får udlignet i overtiden

FC København måtte torsdag aften ligesom for tre uger siden i Torino indkassere en scoring i overtiden, da Club Brugge udlignede til 1-1 i Europa League.

Mens Mikael Antonsson i Torino begik et unødvendigt straffespark, så kan FCK-træner Ståle Solbakken bedre acceptere københavnernes skæbne i Belgien.

- Vi ville gerne have haft sejren, efter at vi selv scorede kort før slutfløjt, men det var ikke ufortjent, at Brugge fik udlignet, siger Solbakken.

- Det er en hård skæbne, men det er også et fantastisk godt mål, Brugge scorer. Deres spiller laver en en-to-kombination og knalder bolden ind med venstrefoden. Mine drenge kaster sig alt, hvad de kan efter bolden.

- Så der er stor forskel på det her og så på det, der skete i Torino. Det var en hjørneblødning gange to i Torino, hvor vi gav modstanderne sejren. Den her køber jeg, siger FCK-træneren.

- Denne gang møder vi et hold med meget større offensiv kraft, og samtidig er vi selv trætte.

- Men vi laver er par mærkelige ting, efter at Daniel Amartey har bragt os foran. Vi tager et udspark for hurtigt og en dribletur for meget i stedet for at sparke bolden ned til hjørneflaget, mener træneren.

Solbakken er specielt glad for de første 45 minutter, mens FCK-spillerne sled mere i det efter pausen.

- Vi er meget glade for første halvleg. Vi møder en af de to store klubber i Belgien og låser dem helt ned før pausen. I anden halvleg er de bedre end os, og deres offensive profiler får lov til at udfolde sig mere, siger FCK-træneren.

Det ene point fra torsdagens kamp i Belgien giver tro på, at københavnerne kan avancere til forårets knockout-fase i Europa League. Skal det lykkes, så kræver det sandsynligvis en sejr over Club Brugge i København om to uger.

- Vi har slået bedre hold end Club Brugge i Parken, så vi lever i gruppen, fastslår Solbakken.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip