Solbakken: Nederlag til FCM var en enlig svale

Det er uhyre sjældent, at FC København taber 1-5 i Parken. Det gjorde holdet senest, da Superligaens førerhold FC Midtjylland var på besøg.

Søndag er FCK tilbage i Parken, hvor bundholdet Randers FC er gæster, og FCK-træner Ståle Solbakken vil se en reaktion på den seneste ydmygelse på eget græs.

- Det handler om at vise hjemmepublikummet, at det var en enlig svale, det der skete mod FC Midtjylland, siger Solbakken til klubbens hjemmeside og tilføjer:

- Jeg tror nok, at vi skal være, hvor vi gerne vil være. Det har set godt ud til træning, og vi er kommet igen rent organisatorisk efter den kamp, som vi ikke har analyseret så meget på, fordi alt, der kunne gå galt, gik galt.

Siden 1-5-nederlaget til FCM er det blevet til en 1-0-sejr ude over OB samt 0-0 ude mod Sønderjyske for FCK-mandskabet.

Søndagens modstander Randers bliver en endnu større udfordring, vurderer Solbakken.

- Jeg synes, det er et spændende hold, der har gode individualister fremme på banen, der kan lave lidt ekstra.

- Samtidig er det altid et hold, der arbejder hårdt, og som i denne sæson har haft et godt tag på FCK, de vandt 3-1 i Parken i en af de første kampe.

- Og så scorede vi til 1-1 på et af de sidste spark i Randers, hvor vi havde det svært. Så vi skal gerne gøre det bedre end det, siger nordmanden.

Mod FCM blev Andreas Cornelius udvist og fik to karantænedage, og angriberen er tilbage i truppen mod Randers.

- Vi håber, at det kan give lidt ekstra tyngde i boksen, så der bliver mere plads til de andre. "Corner" gjorde det godt i Aarhus, men leverede en skidt præstation mod FC Midtjylland, før han blev udvist.

- Og han vil helt sikkert vise, hjemmepublikummet, at han er på vej tilbage, siger Solbakken.

FCK er placeret på tredjepladsen i Superligaen - Randers ligger under nedrykningsstregen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip