Solbakken om nedtur på Fyn: Svært at kritisere holdet

FC København forpassede tre vigtige point i mesterskabskampen, da holdet søndag tabte 0-1 til OB i Odense.

Det var et selvmål af FCK-midtstopperen Mathias "Zanka" Jørgensen, der efter 84 minutter afgjorde opgøret til fynsk fordel. Københavnerne sad ellers solidt på spil og chancer i store perioder af kampen.

Andreas Cornelius kom frem til flere hovedstødschancer, og det ærgrer FCK-angriberen, at han ikke fik puttet bolden i nettet.

- Det irriterer mig, at jeg ikke scorede på nogle af de chancer, jeg havde i første halvleg. Det blev sværere og sværere at nå frem til chancer, som kampen skred frem i takt med, at vi brændte.

Særligt er der én mulighed, angriberen husker.

- Der er en situation på forreste stolpe, hvor jeg bør trykke den ind. I stedet rammer jeg bolden uheldigt med ydersiden. Den skal jeg score på, siger Andreas Cornelius.

FCK-træner Ståle Solbakken ser positivt på sit mandskabs præstation trods nederlaget.

- Det er svært at kritisere spillerne efter sådan en kamp. Vi brændte utrolig mange chancer, men alle gjorde deres bedste. Vi skulle selvfølgelig have været foran i første halvleg.

- Vi havde mange fine indlæg og store chancer. Nicolai Jørgensen og Andreas Cornelius stod flere gange rigtigt i feltet, men vi manglede lige det sidste, siger Ståle Solbakken.

FCK møder i næste runde Brøndby i Telia Parken.

/ritzau/

 

Dagens Gossip