Sommeren viser tænder i weekenden

Der er ingen grund til at være misundelig, hvis alle dine bekendte er rejst på ferie sydpå.

Herhjemme bliver de næste dage sommerlige, og står weekenden på Grøn Koncert eller strandtur, er det med at finde solcremen frem.

- Det ser rigtig fint ud. Det bliver en varm sommerweekend med tørvejr og en hel del sol, fortæller vagthavende meteorolog Jørn Thomsen fra DMI.

Temperaturerne kommer til at ligge omkring 25 grader, men kan sagtens snige sig længere op. Lørdag kan folk i det sydvestjyske således måske se kviksølvet i termometeret passere 30 grader.

Der er dog et par små hår i suppen.

- Det er ikke sådan, at det bliver skyfrit fra morgen til aften. Der kommer til at drive lidt skyer - specielt lørdag, og søndag bliver vinden mere frisk. Men det burde ikke tage strandhumøret fra nogen, konkluderer Jørn Thomsen.

Generelt ser det ud til, at sommeren har fået et godt tag i Danmark, som også i næste uge kan se frem til sommerligt vejr.

- Det ser ud til, at næste uge også bliver en varm uge. Der er måske en tendens til regn og torden senere på ugen, men det er ikke, fordi sommeren af den grund bliver ødelagt. Det er lokalt, der kan komme nogle byger, fortæller Jørn Thomsen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip