Sommerferien slutter: Regn er på skemaet

Når mange elever mandag vender tilbage i skole efter sommerferien, bliver det på en vejrmæssigt grå dag.

Det kan også være en god idé at udstyre de små med regntøj ved siden af madpakken, for ligesom resten af ugen venter der byger i store dele af landet.

- Det bliver en uge med ganske normalt sensommervejr med vind fra vest og sydvest, og der kommer en del byger, uden at der bliver tale om skybrud. Alle dagene i den her uge ser næsten ens ud, fortæller vagthavende meteorolog Bill Vejdegren fra DMI.

Hvis man ikke er til regn, ser prognosen værst ud for folk bosat i Syd- og Sønderjylland. Her kan der tirsdag falde omkring 11 millimeter regn. Også Midt- og Vestjylland ser ud til at få en del nedbør i løbet af ugen, mens den østlige del af landet slipper lidt billigere.

Til gengæld ser temperaturerne ud til at holde sig over 20 grader.

- Det bliver slet ikke koldt, men vi er ikke oppe på de temperaturer, vi har haft de seneste uger, siger Bill Vejdegren.

- En del dage bliver det lidt blæsende med frisk til hård vind ved kysterne, men andre dage ser det ikke så slemt ud, fortsætter han.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip