Spanske medier hylder Barcelona for endnu en treble

07/06/2015 02:30

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Det er flotte gloser, som de spanske medier lørdag aften klistrer på FC Barcelona, der lørdag fuldendte "the treble" med sejren i Champions League-finalen på 3-1 over Juventus.

Det er anden gang i historien, at klubben i den samme sæson vinder Champions League, mesterskabet og pokalturneringen.

- Et legendarisk Barcelona opnår endnu en treble i Berlin. En treble, den anden i klubbens 118 år lange historie, runder en drømmesæson af, skriver den lokale Catalan daily La Vanguardia.

Sportsavisen Marca går også foran i hyldesten, og fremhæver, at det var femte gang siden 1992, at klubben vinder den fornemste europæiske klubturnering.

- Den femte kom med en treble. Kongerne af Europa igen. Endnu en treble. Barcelona vandt trofæet for femte gang og lukkede en perfekt sæson ligesom for seks år siden.

Og Mundo Deportivo tilføjer:

- Barcelona er tilbage i toppen af verdens fodbold. Holdet kom ud af skærsilden, da Juventus forsøgte at overtage kampen, og regerer nu den europæiske trone.

Juventus udlignede til 1-1 efter 10 minutter af anden halvleg i lørdagens finale og var da ovenpå i kampen. Men Luis Suarez vendte igen billedet med målet til 2-1, inden Neymar i overtiden cementerede Barcelonas sejr til 3-1.

Også Europa League fik i øvrigt spansk vinder i denne sæson, da Sevilla genvandt pokalen i sidste uge, så de spanske medier er efterhånden forvænt med store sejre på den europæiske scene.

/ritzau/