Speedway: Dansker afløser udelukket stjerne i Vojens

Knap halvanden uge før den tiende afdeling af verdensmesterskabet i speedway løber af stablen i Vojens, er det onsdag blevet offentliggjort, hvem der overtager pladsen fra den udelukkede australier Darcy Ward.

Det er med danske øjne positivt, da stortalentet Michael Jepsen Jensen nemlig hopper ind som førstereserve, og overtager Wards plads på startbanen.

Darcy Ward er blevet suspenderet af den internationale motorsportsorganisation FIM, efter at han dumpede en alkoholtest før et løb i Letland i midten af august. Derfor træder unge Jepsen Jensen nu til, og han får yderligere dansk selskab i Vojens.

Det er nemlig også blevet offentliggjort, at danske Mikkel Bech får tildelt et wild card til løbet i Vojens.

Med det stiller fire danskere til start ved grandprixet. Ud over de to unge danskere, stiller også Nicki Pedersen og Kenneth Bjerre til start.

Niels-Kristian Iversen, som normalt er fast inventar i VM-regi, har måttet melde fra med en knæskade, som han pådrog sig ved det seneste VM-løb i polske Gorzow i weekenden.

Grandprixet i Vojens køres lørdag den 13. september.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip