Spellerberg om dynamitpulje: Næsten ideelt

På papiret kunne man næsten ikke forestille sig en sværere Champions League-gruppe, end den KIF Kolding København fredag havnede i med Barcelona, Flensborg-Handewitt og Wisla Plock som nogle af modstanderne.

Men KIF-profilen Bo Spellerberg kan nærmest ikke få armene ned ved udsigten til en række internationale storkampe og møder med gamle landsholdskammerater.

- Jeg er glad, for vi får min gamle ven Jesper Nøddesbo og Barcelona på besøg. Flensborg er også en fed modstander. Det er de forsvarende Champions League-vindere, og det bliver en dejlig kort tur for vores fans, siger Bo Spellerberg.

De to sidste hold i gruppen bliver Alingsås fra Sverige og en endnu ukendt modstander, der skal igennem en kvalifikationsturnering.

- Det er så afgjort en svær lodtrækning. Men sidste år var vi også oppe mod stærke hold, og vi vil hellere have nogle fede modstandere i stedet for hold, hvor vi måske er favoritter.

- Det er fantastisk, at vi kan præsentere sådan nogle topkampe i Danmark. Det er noget nær ideelt, mener Spellerberg.

Landsholdsspilleren, der i sidste sæson blev kåret som Årets Håndboldspiller i Danmark, forventer, at KIF Kolding København er blandt de fire hold, der går videre fra den vanskelige pulje.

- Det går vi selvfølgelig efter. Alingsås og holdet fra kvalifikationen er helt sikkert nogle modstandere, vi skal forsøge at holde under os. Så må vi se, hvor mange af de øvrige vi kan få under os, siger han.

I sidste sæson nåede KIF Kolding København til 1/8-finalen, hvor holdet tabte til Metalurg Skopje.

/ritzau/

 

Dagens Gossip