Spider-Mans store kærlighed er babyklar

Skrevet af admin

07/08/2014
Der er ikke meget at sige til, hvis den amerikanske skuespillerinde Kirsten Dunst er en smule skruk.Ifølge skuespillerinden selv er to af hendes nærmeste veninder nemlig gravide. Og de hormoner har bredt sig til den 32-årige Dunst, der blandt andet er kendt fra rollen som Spider-Mans kæreste Mary Jane Watson i Spider-Man-filmene fra 2002.- 33 er en god alder at få sit første barn i, forklarer hun til magasinet Red UK. Det skriver ABC News.Men det er nu ikke fordi, hun er ved at gå til i ren babyiver. Alderen har nemlig ført andet end babytanker med sig - også en større ro er fulgt med tiden.- Jeg er ikke så bekymret, som jeg plejede at være. Da jeg var yngre, ville jeg blive ængstelig, hvis jeg ikke arbejdede. Jeg ville få en følelse af, at jeg burde foretage mig noget. Men nu er jeg blevet virkelig god til at slappe af. I mine tredivere er jeg blevet virkelig gode venner med afslapning, forklarer hun.Kirsten Dunst tør da heller ikke spå om hverken babyer eller andre store begivenheder de næste ti år. For tiden har hun dog trods alt en mand at få børn med, nemlig skuespilleren Garrett Hedlund.Newspaq

Dagens topnyheder

Der er ikke meget at sige til, hvis den amerikanske skuespillerinde Kirsten Dunst er en smule skruk.

Ifølge skuespillerinden selv er to af hendes nærmeste veninder nemlig gravide. Og de hormoner har bredt sig til den 32-årige Dunst, der blandt andet er kendt fra rollen som Spider-Mans kæreste Mary Jane Watson i Spider-Man-filmene fra 2002.

- 33 er en god alder at få sit første barn i, forklarer hun til magasinet Red UK. Det skriver ABC News.

Men det er nu ikke fordi, hun er ved at gå til i ren babyiver. Alderen har nemlig ført andet end babytanker med sig - også en større ro er fulgt med tiden.

- Jeg er ikke så bekymret, som jeg plejede at være. Da jeg var yngre, ville jeg blive ængstelig, hvis jeg ikke arbejdede. Jeg ville få en følelse af, at jeg burde foretage mig noget. Men nu er jeg blevet virkelig god til at slappe af. I mine tredivere er jeg blevet virkelig gode venner med afslapning, forklarer hun.

Kirsten Dunst tør da heller ikke spå om hverken babyer eller andre store begivenheder de næste ti år. For tiden har hun dog trods alt en mand at få børn med, nemlig skuespilleren Garrett Hedlund.

Newspaq