Spielberg trækker sig fra snigskyttefilm

Bradley Cooper må se drømmen om et samarbejde med Steven Spielberg fligge i ruiner.
Den Oscar-belønnede instruktør har nemlig trukket sig fra en planlagt filmatisering af en virkelig historie fra det amerikanske militær.

Spielberg skulle stå bag kameraet på »American Sniper« om den højt dekorerede elitesoldat Chris Kyle, som var snigskytte hos Navy SEALS.

Kyle var manden bag over 150 drab i tjenesten og blev ved skæbnens ironi selv offer for en kugle. I februar skød og dræbte en soldaterkammerat ham på en skydebane i Texas.

Da Cooper i forsommeren sagde ja til hovedrollen i »American Sniper«, fortalte han om sine store forventninger til samarbejdet med Spielberg, men dem bliver der ikke noget af nu. Producenten Warner Bros. skal nemlig i gang med at finde en anden instruktør.

Hollywoods branchepresse vil vide, at bruddet skyldes Spielbergs problemer med budgettet. Filmskaberen mener angiveligt, at Warner Bros. vil bruge så få penge på projektet, at hans visioner umuligt kan komme til udfoldelse.

Spielbergs seneste film var det historiske drama »Lincoln«, der i foråret indbragte ham to Oscar-nomineringer.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip