Spillerforeningen: Konflikt vil gå ud over os alle

Hvis Spillerforeningen og Divisionsforeningen ikke kan blive enige om en ny overenskomst, så er der varslet konflikt og strejke i dansk fodbold fra den 19. august.

Det vil gå ud over alle, mener AC Horsens-profilen Martin Retov, der er talsmand for spillerne under overenskomstforhandlingerne.

- Der findes ikke nogen, der hellere vil spille fodbold end os fodboldspillere, og vi kæmper hele vores karriere for at nå frem til de her kampe. Det ærgerlige i denne situation er, at det også kan gå ud over de danske fodboldfans, siger Retov i en pressemeddelelse.

Værst vil en konflikt umiddelbart gå ud over FC København og AaB, som skal spille afgørende playoff-kampe om at komme med i Champions League-gruppespillet.

Her står både FCK og AaB til at spille den første kamp den 19. eller 20. august med returkamp en uge senere.

- Man kan betragte dansk fodbold som et træ, hvor superligaspillerne er den trækrone, som altid tager opmærksomheden.

- Men den trækrone er afhængig af sine rødder - divisionsspillerne, ungdomsspillerne og alle spillerne nederst i hierarkiet.

- Vi bliver nødt til også at pleje disse rødder ved at sikre ordentlige forhold, så dansk fodbold kan vokse sig stærkt. Derfor står vi sammen fra top til bund, siger Retov.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip