Spillerforeningen: Konflikt vil gå ud over os alle

Hvis Spillerforeningen og Divisionsforeningen ikke kan blive enige om en ny overenskomst, så er der varslet konflikt og strejke i dansk fodbold fra den 19. august.

Det vil gå ud over alle, mener AC Horsens-profilen Martin Retov, der er talsmand for spillerne under overenskomstforhandlingerne.

- Der findes ikke nogen, der hellere vil spille fodbold end os fodboldspillere, og vi kæmper hele vores karriere for at nå frem til de her kampe. Det ærgerlige i denne situation er, at det også kan gå ud over de danske fodboldfans, siger Retov i en pressemeddelelse.

Værst vil en konflikt umiddelbart gå ud over FC København og AaB, som skal spille afgørende playoff-kampe om at komme med i Champions League-gruppespillet.

Her står både FCK og AaB til at spille den første kamp den 19. eller 20. august med returkamp en uge senere.

- Man kan betragte dansk fodbold som et træ, hvor superligaspillerne er den trækrone, som altid tager opmærksomheden.

- Men den trækrone er afhængig af sine rødder - divisionsspillerne, ungdomsspillerne og alle spillerne nederst i hierarkiet.

- Vi bliver nødt til også at pleje disse rødder ved at sikre ordentlige forhold, så dansk fodbold kan vokse sig stærkt. Derfor står vi sammen fra top til bund, siger Retov.

/ritzau/

 

Dagens Gossip