Spøgelse af lille pige fotograferet på hjemsøgt palæ

Palæet Loftus Hall i Irland er kendt for at være hjemsøgt.

Men den 21-årige turist Thomas Beavis var egentlig ret skeptisk, da han besøgte den irske turistattraktion i Wexford.

Det skriver Metro.

LÆS OGSÅ: Tre-årig dreng husker sit tidligere liv - udpeger lig, morder og våben

Her tog han en række billeder, så han havde noget at vise sin mor, når han kom hjem fra turen.

Først på vejen hjem fra palæ-besøget tog han kameraet frem og begyndte at kigge billederne igennem. Her fik han et chok, da han zoomede ind og opdagede, at han havde fanget det, der i uhyggelig grad lignede to genfærd på billederne.

Historien om det hjemsøgte Loftus Hall går på, at en familie med efternavnet Tottenham flyttede ind omkring år 1766.

LÆS OGSÅ: Fireårig husker sit tidligere liv med stjernerne: “Jeg vil hjem til Hollywood”

Kort efter blev det yngste familiemedlem, en lille pige ved navn Anne, alvorligt syg. Det fik resten af familien til at skære hånden af hende og låse hende inde i et af de mange værelser i palæet, indtil hun døde.

På ét af 21-årige Thomas Beavis' billeder kunne han og vennerne tydeligt se konturerne af en pige, der til forveksling lignede lille afdøde Anne Tottenham - ved siden af en uhyggelig gammel dames ansigt.

LÆS OGSÅ: 14 tegn på du er en gammel sjæl

- Vi var allesammen en smule rystede over turen, men da jeg viste mine venner billederne, blev vi skræmt fra vid og sans, siger Thomas Beavis til Metro.

- Jeg zoomede ind på alle vinduerne og fandt den her pige i et af dem. Jeg var nødt til lige at vente lidt med at vise det til de andre, fordi jeg ikke rigtig forstod, hvad det var, jeg så.

Først troede den unge mand, at det var et spejlbillede af en af turisterne, han kunne se. Men ved nærmere eftersyn kunne han se, at det formodede spøgelse kigger i den modsatte retning end turisterne uden for bygningen.

- Jeg fik kuldegysninger, og det har jeg stadig. Det her kunne være Anne Tottenhams genfærd, som stadig går igen i palæet. Det kan selvfølgelig også være et mærkeligt sammentræf på grund af en eller anden overnaturlig kraft. Men jeg ved det ikke, siger Thomas Beavis.

Vurdér selv, om der er tale om to genfærd på den unge mands billede, hér:
 

 

Dagens Gossip