Sportsdirektør: Mange vil til Brøndby efter store køb

Det er ikke gået ubemærket hen, at fodboldklubben Brøndby har hentet et par store kanoner hjem.

Tidligere denne sommer blev den svenske angriber Johan Elmander hentet efter otte års fravær, og lørdag kunne klubben så meddele, at den har købt den danske landsholdsanfører Daniel Agger tilbage fra Liverpool på en toårig kontrakt.

- Der er ingen tvivl om, at det er rygtedes i Europa, at vi har været aktive, og at vi har hentet store navne til klubben, siger Brøndbys sportsdirektør, Per Rud.

Mange har henvendt sig til Brøndby for at høre, om klubben har interesse i diverse spillere.

- Det er nogle meget store navne, vi bliver præsenteret for, og vi bliver loaded med spillernavne. Hvis vi blev det i forvejen, er det gange 10 nu.

- Men vi prøver at gøre det ordentligt, for det er vigtigt for os, at der er plads til unge spillere i vores koncept, siger han.

Brøndby har tidligere også hentet klubbens nuværende anfører, midtbanespilleren Thomas Kahlenberg, hjem efter en årrække i udlandet.

Med tilgangen af Daniel Agger i midterforsvaret har Brøndby rådighed over tre spillere, der var afgørende, da klubben i 2005 vandt sit seneste mesterskab.

- Nu har vi en dygtig målmand (Lukas Hradecky), og vi har op gennem aksen hentet en midterforsvarer (Agger), vi har Kahlenberg, og vi har Elmander i angrebet.

- Vi har kropsholdningen på plads, men der skal også være andre til at udfylde rollerne. Dér synes jeg, at vi har et rigtig fint miks nu, siger sportsdirektøren.

/ritzau/

 

Dagens Gossip