Sprød sanger: Ok ikke at være sexet mere

Sidste år blev Maroon 5-forsangeren Adam Levine kåret som verdens mest sexede mand af magasinet People, men i år er titlen tildelt skuespiller Chris Hemsworth.

Levine har dog intet imod at overdrage den frække kåring til Hemsworth, som ifølge sangeren selv fortjener prisen mere end ham:

- Han ser super, super godt ud. Han er virkelig en flot fyr, siger Levine til programmet "Access Hollywood Live" og understreger hvorfor:

- Han er jo Thor - manden fortjener det, mener sangeren og refererer til Hemsworth' rolle som guden Thor i filmene af samme navn. En rolle, hvor Hemsworth i øvrigt tog knap 10 kilo på.

Kåringen af Hemsworth udløste dog en del drillerier mellem Levine og hans kollega fra "The Voice", countrymusikeren Blake Shelton.

- Jeg aner ikke, hvem Hemsworth er, men han er helt sikkert mere mandlig, pænere og et bedre menneske end Adam, jokede Shelton til Levine, som var klar med et hurtigt modsvar:

- Blake er på "fyre, som ikke er pæne nok til at komme på forsiden"-listen.

Adam Levine er aktuel som dommer i "The Voice", mens Hemsworth er annonceret til at indspille den tredje "Thor"-film, som forventes at få premiere i 2017.

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip