Ståle efter 1-1 mod Randers: Vi skulle have vundet

Ståle Solbakken er set i bedre humør, end da han dukkede op efter 1-1-kampen mod Randers FC i Telia Parken.

FC København-træneren var utilfreds med, at hans hold ikke havde fået lukket kampen mod jyderne, der efter Nicolai Jørgensens åbningsmål udlignede et kvarter før tid ved indskiftede Djiby Fall.

- Jeg er ikke tilfreds. I dag mener jeg, at vi leverede en ujævn præstation med gode og mindre gode perioder.

- Vi var det bedste hold, og vi havde de fleste chancer og var nærmest sejren. Vi burde have vundet, men vi formåede ikke at sætte punktum, siger Ståle Solbakken.

Den norske træner var stærkt utilfreds med dommer Jens Maae, som efter hans mening undlod at dømme et klart straffespark efter en halv time.

Det skete, da FCK's Danny Amankwaa blev fældet af Randers-forsvareren Mads Fenger.

- Jeg vil ikke være dommerfjendtlig, men jeg forstår ikke, hvorfor dommeren ikke fløjtede for straffespark. Det var klokkeklart, siger Ståle Solbakken.

Han må konstatere, at det efterhånden ligner en umulig opgave for FCK at indhente FC Midtjylland i toppen af Alka Superligaen.

FCM har 53 point for 22 kampe, mens FCK på andenpladsen har 42 point. Der resterer 11 runder.

- Det havde været svært uanset hvad, siger Ståle Solbakken, hvis hold har syv point ned til Randers FC på tredjepladsen.

- Vi har en opgave med at holde de andre hold bag os, og så har vi også semifinalekampene i pokalturneringen. Vi må bare blive ved, siger FCK-træneren.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip