Ståle ser fremad: Vi vil have tingene tidligt på plads

admin

425 uger siden

|

27/05/2016

Dagens topnyheder

FC København er allerede dansk mester, selv om sæsonen endnu ikke er spillet færdig.

Københavnerne har gennem sæsonen vist stabilitet og kvalitet i tilstrækkelig grad til, at de første forberedelser mod den nye sæson i Alka Superligaen er begyndt.

Manager Ståle Solbakken har derfor brugt den seneste tid på at lukke en række aftaler.

- Vi har et mål om at have tingene på plads så tidligt som muligt, og her er assistenttræneren vigtig. Vi har haft en behagelig forhandling med FC Midtjylland om Brian Priske, som vi føler er den rigtige mand til opgaven, siger han.

Til den nye sæson er der ligeledes skrevet langvarige kontrakter med OB-profilen Rasmus Falk samt de to lejesvende Peter Ankersen og Robin Olsen. Nordmanden forventer dog mere aktivitet.

- Vi ved ikke helt, hvad der sker med eksempelvis Thomas Delaney. Derudover har vi Nicolai Jørgensen, som vi skal have en erstatning for, siger Ståle Solbakken.

En af de spillere, der er udset en nøglerolle hos københavnerne i fremtiden, er Peter Ankersen, og han glæder sig over at kende sin fremtid.

- Det er skønt at have fremtiden på plads, for det er det, jeg har spillet det her år for. Det er rart at kunne gå på sommerferie og vide, at fremtiden på plads, siger han.

I denne uge har FC København ligeledes forlænget aftalen med fysisk træner Anders Storskov, ligesom Brian Priske er hentet i FC Midtjylland for at udfylde rollen som assistenttræner i FC København.

- Det er sådan, FC København handler. Der bliver handlet forud og meget målrettet. Det sender desuden et godt signal, at der forlænges med de trænere, som betyder noget. Anders Storskov har været her længe, og har en vigtig rolle i klubben, siger Peter Ankersen.

FC København lukker sæsonen på søndag hjemme mod AGF.

/ritzau/