Stedfar forvandler søns kørestol til en tank til halloween

De fleste små amerikanske drenge drømmer om at have den sejeste halloween-dragt, der får andre til at måbe. Men hvordan klarer man den opgave, når ens søn er svært handicappet og ikke kan gå?

Det har en unavngiven mand fra Colorado svaret på.

Læs også: Hudløst ærlig mor til søn med Downs: - Jeg ville ønske, jeg havde fået en abort

Han har nemlig integreret sin seks-årige stedsøns kørestol i designet og lavet nogle geniale kostumer til den lille dreng, som har cerebral parese og epilepsi og sidder i kørestol.

I de sidste tre år har stedfaren kommet op med nogle imponerende kreative forslag, som ganske vist har taget mellem 15 og 30 timer at skabe. Billederne har stedfaren valgt at dele på det amerikanske sociale medie Reddit.

Læs også: Er det her verdens bedste far? Bygger 55 meter lang rutsjebane i haven

Og det er ikke tilfældigt, hvad kostumerne forestiller.

- Han (stedsønnen red.) er nonverbal og ude af stand til at kommunikere på nuværende tidspunkt. Han smiler og griner en del, vi har en ide om, hvilke bøger, historier, film og tegenserier, han holder af, skriver stedfaren på Reddit og tilføjer

- Vi introducerer ham hele tiden for nye ting, og vi holder øje med, hvad han kan lide. Det er faktisk sådan, vi zoomer ind på, hvad vi skal bygge til ham.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med  

I år til halloween har stedfaren lavet en tank ud af stedsønnens kørestol. Tidligere har drengens kørestol gjort det som brandbil og piratskib.

Se billederne her:

 

Dagens Gossip