Stille transfervindue skal skabe kontinuitet i Esbjerg

Hvad der for en uge siden lignede en truende nedrykning for Esbjerg, endte denne søndag i en indfrielse af ambitionen om at slutte blandt de otte bedste i Alka Superligaen.

Med sejren på 1-0 i Brøndby overhalede Esbjerg lige nøjagtigt OB, der selv tabte 0-2 hjemme til Randers søndag.

- Vi sluttede på 40 point, hvilket er udmærket, og endte som nummer otte, hvilket er udmærket uden at være fantastisk. Det er ok.

- Mange synes stadig, det var voldsomt at spille en nedrykningskamp så sent på sæsonen, men havde vi fået de to afsluttende sejre lidt tidligere, havde man bare husket ottendepladsen, som er nogenlunde forventeligt, siger Esbjergs træner, Niels Frederiksen.

For de kommende sæsoner har den vestjyske klub en ambition om at slutte mellem nummer fem og otte i ligaen, og det finder træneren realistisk ud fra den nuværende trup.

Et mere stille transfervindue end de forgangne er vejen frem, men et par forstærkninger ser Frederiksen gerne støde til den nuværende trup.

- Forhåbentlig kommer vi igennem nogle transfervinduer, der er knap så hektiske. På den måde får vi mere kontinuitet, hvilket gerne løfter præstationer generelt, og så ser det ok ud.

- Men der kan godt være en position eller tre, hvor vi skal forstærke os, og så vil jeg gerne beholde resten. Men det er måske ikke realistisk, at vi beholder hele vores trup eller idealopstillingen, siger Frederiksen.

Hvem der kan være tabt for Esbjerg efter sommerpausen, og hvilke position han gerne ser forstærkninger på, holder han for sig selv.

/ritzau/

 

Dagens Gossip