Stine er kun 23 år, men hun ved allerede, at hun ikke skal have børn

Norske Stine er bare 23 år, men alligevel har hun allerede truffet et valg, der falder mange for brystet: Hun vil ikke have børn.

- Jeg bliver utroligt ked af det, når jeg møder mennesker, som bare forventer, jeg skal have børn. De får mig til at føle mig andelerledes. Ja, jeg er en kvinde, men jeg er også et menneske, vi er alle forskellige, siger Stine Celine Klipper til tv2.no.

Hun vil hellere bruge sit liv på at rejse og gøre det, hun har lyst til, men hun understreger, at det ikke betyder, hun er en super-egoist.

- Jeg arbejder i sundhedsvæsenet, så jeg drager en masse omsorg for andre. Jeg elsker min familie og mine venner, og jeg passer min nevø, når der er behov for det. Og så elsker jeg hunde, siger Stine Celine Klipper.

Hun respekterer andres valg om at få børn, og ønsker bare den samme respekt for hendes eget valg, men nogle gange undrer hun sig over, hvordan folk med børn taler om dem. 

- Jeg har hørt flere kolleger, der taler om deres børn, som var de en byrde. Det er jo ikke barnet, der har bedt om at komme til verden, det er to voksne mennesker, der har besluttet det, siger hun til tv2.no.

Stine er helt bevidst, om de problemer, der kan dukke op, når hun møder en mand, hun elsker. En mand, der måske ønsker sig børn mere end noget andet. 

- Skal jeg sige det på første date? Venter jeg med at sige det, til når forholdet er er seriøst? Venter jeg til han selv tager emnet op? Det føles ikke helt naturligt at sige 'hej, jeg hedder Stine, og jeg vil ikke have børn, hvis du ikke har samme ide, så må jeg finde en anden'.

 

Dagens Gossip