Stines dreng er bortført: Har du set lille Andreas?

Stine Jespersen fra Sønderborg er fortvivlet og magtesløs, fordi faderen til hendes barn ikke er kommet tilbage med sønnen, selvom der forelå en klar aftale. 

Onsdag mødte hun ifølge sin egen forklaring op på biblioteket i Sønderborg, hvor hun havde aftalt at lade faderen få halvanden times samvær med Andreas, hvor hun selv og hendes mor var tilstede.

Men pludselig forsvandt han med halvandet år gamle Andreas, og efterfølgende har han ikke ville aflevere ham tilbage. 

- Jeg blev ringet op af Den Sociale Bagvagt torsdag eftermiddag, der havde fundet Andreas, og hans far i Brønderslev. De mente ikke, at han var til umiddelbar fare for Andreas, så de aftalte med ham, at han skulle aflevere ham til min veninde på togstationen i Sønderborg fredag kl. 15.45, men han dukkede aldrig op, siger Stine Jespersen til Dagens.dk. 

Det kom ikke som en overraskelse for Stine, at han ikke mødte op på togstationen, for torsdag aften modtog hun en SMS fra ham, hvor han skrev, at han ikke ville aflevere Andreas tilbage, fordi han følte sig truet. Men nu frygter hun, at det kan ende galt.

- Jeg frygter, at han kan ende i problemer. Han kommer i kriminelle miljøer, hvor han skylder penge. Tænk hvis de prøver på noget, mens han har Andreas, siger hun, og erklærer sig magtesløs, fordi hun ikke får hjælp nok fra myndighederne. 

- Der skal først ske noget, før Den Sociale Bagvagt vil melde sagen til politiet, men der er allerede sket noget, uden at de gør noget. Jeg forstår det virkelig ikke, siger Stine Jespersen. 

Hun ved ikke, hvor i landet Andreas og hans far er, men det kan være alt fra Nordjylland til København.

Hvis du har oplysninger, kan du skirve til Stine på telefon: 20301770

Følg Dagens Efterlysninger for flere lignende artikler:

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip