Stjerne har sikret millionerne i skilsmisse

Skrevet af admin

29/09/2015

Dagens topnyheder

Ifølge Forbes' liste over de bedst betalte tv-skuespillerinder, topper "Big Bang Theory"-stjernen Kaley Cuoco listen med en årsløn på 190 millioner kroner.

De penge kunne nemt komme i fare, da skuespillerinden i sidste uge annoncerede, at hun skal skilles, men retsdokumenterne afslører nu, at hun sikret sine mange millioner med en ægtepagt. Det skriver netmediet E!.

Den populære skuespillerinde, som vandt prisen som bedste komedie-skuespillerinde ved People's Choice Awards i januar, har netop afsluttet forholdet med tennisspilleren Ryan Sweeting. Det har været et noget hektisk kærlighedsforløb for stjerneparret. Den nu 29-årige skuespillerinde begyndte officielt at date den 28-årige tennisstjerne i begyndelsen af 2013, de to blev forlovet bare tre måneder senere og blev gift i december 2013.

Retsdokumenterne afslører ikke detaljerne omkring ægtepagten, men det fremgår, at den blev indgået i november 2013, altså en måned før parret sagde officielt ja til hinanden.

21 måneder senere går de to nu hvert til sit på grund af "uløselige forskelligheder", lyder det i retspapirerne.

- Kaley Cuoco og Ryan Sweeting har i fællesskab besluttet at afslutte deres ægteskab, udtalte Kaley Cuocos repræsentant til E!.

Måske var der allerede problemer i forholdet, da Kaley Cuoco vandt den prestigefyldte pris i januar i år. I hvert fald glemte skuespillerinden at takke sin mand, da hun modtag statuetten på scenen. I stedet gjorde kollegaen Johnny Galecki det for hende, da han på scenen modtog endnu en pris på hele tv-showets vegne.

Kaley Cuoco er lige nu aktuel i den 9. sæson af hitkomedien "Big Bang Theory" hvor seriens fans, en smule paradoksalt, omsider kan juble over, at hun er blevet gift med tv-kæresten gennem flere år.

/ritzau/FOKUS