Stjerne langer ud efter sjælløse Lady Gaga

Der er ikke meget søster-solidaritet eller girl-power mellem Grace Jones og Lady Gaga.

Faktisk mener den 67-årige jamaicanske sangerinde, at hendes 29-årige kollega ikke rummer så meget som en krumme af personlighed i sin fremtoning.

- Gaga kom hen til mig en dag, og jeg kunne ikke mærke hendes sjæl. Jeg kan godt lide at finde frem til en persons sjæl, men her følte jeg ingen, lød det opsigtvækkende fra Grace Jones i radioprogrammet "Bevelations" på SiriusXM.

- Det kan også være, fordi hun flippede lidt ud over at møde mig. Jeg var lige kommet fra kirken, så måske var det derfor, jeg ikke kunne mærke hende, funderede den Grammy-nominerede sangerinde senere i programmet.

Alligevel har Jones ikke meget tilovers for Lady Gaga. Ifølge Jones kopierer Lady Gaga, der blandt andet har flashet en kød-kjole, hendes udskejende outfits, som er kreeret af designeren Philip Treacy.

- Efter at jeg havde mødt Gaga tre gange, blev jeg efterhånden så rasende på hende. Jeg ved godt, at Treacy gerne vil tjene penge på sit tøj, men Gaga kunne godt lige have ventet, til jeg var færdig med min tour, inden hun kopierede mig, rasede Jones.

Ifølge den excentriske sangerinde er der rigtig mange kendte copy-cats, der efterligner hendes stil, og det harcelerer den tidligere "James Bond"-skurk stærkt over.

- Jeg ved ikke, om Rihanna er klar over, at hendes stil stammer fra mig. Men det, som hun har gang i, kommer fra mig, skriver Jones blandt andet i sin nye selvbiografi, "I'll Never Write My Memoirs", og langer også ud efter Madonna og endnu en gang Lady Gaga.

- De klæder sig på, som om de udfordrer tidens status quo. Men når de vælger at bære lige netop det tøj og vise deres tatoveringer og bryster frem, så er det dét, som er status quo, raser Jones.

Grace Jones startede karrieren som model og blev senere både sanger- og skuespillerinde og kendt for sin avantgarde-attitude, hvor hun blandt andet var muse for popart-kunstneren Andy Warhol.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip