Stjerneforfatter fortsætter filmrækken

Få forfattere har haft så stor succes på verdensplan de seneste år som amerikanske Dan Brown, der har solgt sine bøger i millioner af eksemplarer verden over. I 2006 kom den første filmatisering af serien om den symbol- og kunstinteresserede professor Robert Langdon ud. Og nu er fjerde film, "Inferno", allerede på trapperne, skriver Deadline.

Ligesom i de foregående film bliver det endnu engang filmstjernen Tom Hanks, der skal spille over for Audrey Tautou i hovedrollen som den eventyrlystne professor.

Men det er ikke kun Tom Hanks, der som en af de bærende kræfter i filmene fortsætter. Også Instruktøren Ron Howard vil endnu engang være instruktøren, der skal forme Dan Browns spændingscocktail til film.

Historien foregår denne gang i Italien og tager udgangspunkt i Dantes skelsættende litterære værk "Den guddommelige komedie".

"Inferno" udkom som bog i 2013. Forud for fireren i serien er "Da Vinci Mysteriet", "Engle og Dæmoner" og  "Det Forsvundne Tegn".

Ifølge Sony, der ejer filmrettighederne, vil "Inferno" kunne ses i biografen til december 2015.

Newspaq

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip