Stjernepar bryder tavsheden efter video-læk

Der var ikke andet en larmende tavshed fra både sangerinden Beyoncé, hendes mand, rapperen Jay Z, og Beyoncés søster, Solange Knowles, efter en video, hvor Solange angriber Jay Z i en elevator, blev lækket til pressen. 

Familien har dog tilsyneladende fået nok af spekulationerne i medierne og udtaler sig nu for første gang om episoden.

- Jay og Solange tager begge ansvar for episoden. De står begge ved deres roller i den private sag, som har fået lov til at udspille sig i offentligheden. De har begge undskyldt til hinanden, og vi er kommet videre som familie, siger stjernerne i en pressemeddelelse til AP ifølge People Magazine. 

Det er dog fortsat svært at blive klog på, hvad der rent faktisk udløste skænderiet, da familien, som det eneste, afviser påstandene om, at Solange Knowles var meget beruset.

- Alle familier har problemer, og vi er ikke anderledes. Vi elsker hinanden og er først og fremmest en familie. Vi har lagt det bag os og håber, at alle andre vil gøre det samme, afslutter familien.

Videoen, hvor Solange Knowles angriber svogeren Jay Z med knytnæver og spidse hæle, blev lækket til offentligheden mandag aften dansk tid. Overfaldet skete på luksushotellet "The Standard" i New York efter modegallaen på The Metropolitan Museum of Art.

Newspaq

 

Dagens Gossip