Støder ind i lastbil: Holbæk-kvinde hårdt kvæstet

En 43-årig kvinde fra Holbæk mistede fredag morgen livet, da hun stødte frontalt sammen med en lastbil på Holbækvej i den østlige udkant af Kalundborg.

Kvinden blev reddet ud af sin ødelagte bil i live og blev i helikopter fløjet til traumeafdelingen på Rigshospitalet i København.

Imidlertid var kvinden så hårdt såret, at lægerne ikke kunne redde hendes liv, oplyser pressemedarbejder Martin Bjerregaard, Midt- og Vestsjællands Politi.

Ulykken skete kort efter klokken 7.30 fredag morgen. Kvinden var på vej mod Kalundborg, da hendes bil af en eller anden grund kom over i den modsatte vejbane, hvor den tørnede frontalt ind i en modkørende lastbil.

Lastbilchaufføren, en 57-årig mand fra Ruds Vedby, søgte at undgå at påkøre personbilen og havnede på en mark. Men han kunne ikke undgå kollisionen.

Mens kvinden blev alvorligt kvæstet, slap lastbilens chauffør uskadt fra ulykken.

- Chaufføren slap uskadt, men er noget chokeret, siger Martin Bjerregaard.

Politiet har rekvireret en bilinspektør, der skal undersøge de to køretøjer, der var indblandet i ulykken, og årsagen til, at kvinden kom over i den forkerte vejbane.

Bilinspektøren vi blandt andet undersøge, om der var tekniske problemer ved kvindens bil.

Ulykken skete en kilometer fra rundkørslen ved Tømmerup, og trafikken på Holbækvej måtte nogle timer ledes ad en omkørsel ad Tingvejen i Ubberup.

/ritzau/

 

Dagens Gossip