Stolt FCK-anfører: Vi bør lukke kampen før pausen

FC København lever fortsat i Champions League, efter at det tirsdag aften lykkedes at slå tyrkiske Galatasaray med 1-0 i Parken.

Det danske mesterhold sikrede sig sejren efter en scoring fra Daniel Braaten i kampens indledning.

- Det er fantastisk, dejligt, ubeskriveligt, siger FCK-anfører Lars Jacobsen til TV3+ efter den flotte præstation.

- Vi er også stadigvæk ubesejret i Parken i Champions Leagues gruppespil, tilføjer Jacobsen om FCK's flotte statistik på hjemmebane gennem årene i Champions Leagues gruppespil.

- Vi spillede rigtig godt i de første 25 minutter, og derefter havde vi svært ved at holde på bolden. Vi kæmpede heroisk og forsvarede rigtig godt.

- Alligevel skulle vi nærmest lukke kampen i første halvleg, hvor vi havde nogle kæmpe chancer, siger anføreren - sandsynligvis med henvisning til et hovedstød på stolpen fra Nicolai Jørgensen og Daniel Braatens friløber.

FCK rykker med sejren forbi de italienske mestre fra Juventus i gruppe B. Københavnerne har ligesom Galatasaray fire point efter fire gruppekampe. Juventus har tre point på sidstepladsen.

Derfor er det ikke helt umuligt, at FCK kan drømme om europæiske kampe til foråret.

- Vi har to walkovers tilbage nu, så alt er muligt. Vi har Juventus ude og Real Madrid hjemme i Parken, siger Jacobsen med et grin.

- Nu kan vi glæde os til de to sidste kampe, tilføjer han.

FC Københavns flotte præstation i Champions League kommer efter en skidt sæsonstart, hvor holdet i lang tid rodede rundt i bunden af den hjemlige Superliga.

Efter at Ståle Solbakken har afløst Ariël Jacobs som træner, er klubben kommet på ret kurs.

- Vi startede sæsonen mindre godt, og nu er vi tilbage. Jeg er stolt over, at vi har formået at komme tilbage, siger Lars Jacobsen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip