Stor razzia: Fem rockere anholdt for afpresning

Fire mænd er tirsdag i et grundlovsforhør ved Retten i Næstved blevet fængslet i fire uger i en sag om afpresning i rockermiljøet.

Fængslingerne kommer i kølvandet på en større politiaktion på Sydsjælland tirsdag morgen, hvor flere adresser blev ransaget.

- Politiet har i alt ransaget syv adresser, henholdsvis i Vordingborg-området og i Fakse-Haslev-området, skriver politiet i en pressemeddelelse.

I forbindelse med sagen blev en kvinde og fem mænd i alderen fra 22 til 32 anholdt, men to af dem blev altså efterfølgende løsladt.

- En del effekter er sikret ved ransagningerne og er nu indbragt til nærmere undersøgelse. Der er ikke fundet våben eller narkotika, skriver politiet.

Grundlovsforhøret foregik for lukkede døre, men tidligere tirsdag oplyste vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til Ritzau, at sagen drejer sig om afpresning mod en enkelt person.

Sagen skulle umiddelbart ikke have noget at gøre med andre sager om afpresning i rockermiljøet.

- Meget mere vil vi ikke ud med i øjeblikket. Vi vil have anledning til at tale med de anholdte for at få klarhed over rollefordelingen, sagde Søren Ravn-Nielsen tirsdag morgen.

Flere af de fængslede har relationer til Bandidos i det sydlige Sjælland.

/ritzau/

 

Dagens Gossip