Stor skuffelse i Randers-lejren efter nederlag

Randers FC tabte søndag i egen hule til bundproppen fra Silkeborg, der ellers ikke har vundet en eneste kamp i sæsonen.

Hjemmeholdet vadede ellers i chancer i anden halvleg, men flere gang stod enten stolpen eller Thomas Nørgaard i Silkeborg-målet i vejen.

- Det havde været en anden kamp, hvis vi havde scoret tidligt. Jeg er utroligt skuffet over, at det ikke lykkedes. Vi kender dem og vidste, at det ville blive svært, men det er ikke godt nok, siger målscorer for Randers Djiby Fall.

Randers kom stærkt fra start, men efter Silkeborgs første scoring kunne kronjyderne slet ikke få fat i spillet igen.

- Vi startede godt, men får ikke scoret det mål, som vi burde. Samtidig lukkede vi to mål ind, som ikke burde kunne lade sig gøre. Vi ved, at en enkelt farlig aflevering kan gøre udfaldet, og det skete i dag, siger Randers-træner Colin Todd.

Randers måtte undvære hele tre spillere på midtbanen i dag, da både Christian Keller og Elmar Bjarnason sad ude med karantæne, mens Kasper Fisker udgik med skade i sidste uge.

- Vi kan ikke undskylde os med, at vi manglede tre spillere i dag. Vi måtte tilpasse os i dag, men det kommer til at ske igen, og vi kan ikke lade det blive en undskyldning for os, siger Todd.

Randers ligger på tredjepladsen i tabellen, men Colin Todd vil ikke høre tale om medaljer.

- Medierne vil så gerne snakke om medaljer og topplaceringer, men vi ved, at kæden ind i mellem kan hoppe af, og det gjorde den i dag. Vi skal holde fødderne på jorden, siger træneren.

Randers skal næste weekend en tur til Aalborg, hvor holdet møder de forsvarende mestre fra AaB.

/ritzau/

 

Dagens Gossip