Storaktionær er på plads i FCM

I juli meddelte FCM Holding A/S - selskabet bag fodboldklubben FC Midtjylland og FCM Håndbold - at den britiske forretningsmand Matthew Benham ville overtage aktiemajoriteten.

Torsdag er det blevet officielt.

Benham sidder nu på 68,2 procent af aktiekapitalen og stemmerettighederne i selskabet, oplyser selskabet i en fondsbørsmeddelelse.

Han tilfører klubben næsten 58 millioner kroner, lød det tilbage i juli, hvor det til gengæld fremgik, at Benham ville sidde på 60 procent af aktierne.

- FC Midtjylland har det, der skal til, for at blive en succesrig topklub: En imponerende talentudvikling, hvor usædvanligt mange akademispillere når førsteholdet eller bliver solgt til udenlandske klubber.

- En fodboldledelse, der drives af passion for spillet og klubben. Og endelig en stærk forankring i lokalområdet, ligesom Brentford FC, sagde Benham, der også ejer fodboldklubben Brentford FC fra Englands næstbedste række.

/ritzau/

Top partnere


BingoSjov.dk
Få op til 7.500 kr. i velkomstbonus + 150 GRATIS spins.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip