Storm er gået i land i Storbritannien: Kaos i trafikken

Trafikken er tvunget i knæ på det britiske kontinent, hvor en kraftig storm fra Atlanterhavet onsdag aften er gået i land.

Briterne er i forvejen plaget af voldsomme oversvømmelser efter regnskyl, og mange mennesker er evakueret i egne omkring floden Themsen, der har nået rekordhøjder de seneste dage.

Stormen har kostet en ældre mand livet, oplyser politiet onsdag aften ifølge BBC.

Manden blev dræbt i byen Bremhill, da han forsøgte at fjerne et træ, som var væltet af højspændingsledninger. Politiet mener, at manden blev dræbt af elektrisk stød.

Ifølge det britiske meteorologiske institut (The Met Office) er der målt vindstød på op til 174 kilometer i timen i Aberdaron i det vestlige Wales, skriver The Guardian.

På den britiske sydkyst i byen Dawlish skyller store bølger ind over jernbaneskinner, og ved en anden togstrækning mellem Tonbridge og Hastings i det østlige England er trafikken afbrudt, da vand har undermineret sporene, som et sted svæver frit i luften.

Mange steder i landet melder trafikselskaber om aflysninger på grund af vejret.

I en mindre by ved Barnstaple i grevskabet Devon blev en mand fanget under et væltet træ, og redningsfolk måtte blandt andet bruge airbacks for at få manden fri ifølge The Guardian.

Ifølge det britiske transportministerium er dele af motorvejen M6 lukket i begge retninger.

/ritzau/

 

Dagens Gossip