Storspillende Sandra Toft: I orden at starte på bænken

Der er store forventninger til den danske målvogter Sandra Toft ved håndbold-EM i Ungarn og Kroatien, og Larvik-keeperen levede helt op til dem i Danmarks åbningskamp mod Ukraine søndag aften.

Toft reddede 13 af 27 ukrainske skud og blev noteret for en redningsprocent på 48. Så kunne hun godt leve med, at hun måtte se kollegaen Rikke Poulsen blive foretrukket fra kampens start.

- Det var fint nok. Vi er et makkerpar, og vi skal begge i gang, hvis vi skal gå hele vejen ved EM.

- Det overraskede mig ikke at starte ude. Rikke er en god målvogter, og jeg har jo haft problemer med lysken, siger Sandra Toft.

Poulsen fik dog ikke fat i meget i de første 12 minutter, hvor hun også led under, at det danske forsvarsspil endnu ikke var begyndt at fungere.

Efter Tofts indskiftning begyndte danskerne at trække fra, selv om den overordnede danske præstation ikke var noget at skrive hjem om.

- Det er lidt typisk i premierekampe, at man starter lidt skævt. Man skal lige have rystet de værste nerver af, men derefter begyndte vi at gå mere direkte mod mål.

- Vi er, hvor vi skal være. Selv om vi spillede dårligt, så vandt vi alligevel komfortabelt. Det havde vi ikke gjort for halvandet år siden, og det viser, at vi har rykket os, siger Sandra Toft.

/ritzau/

 

Dagens Gossip