Stort klubskifte i NBA: Rondo fra Boston til Dallas

Basketballholdet Dallas Mavericks kan fremover fremvise en ganske stærk startopstilling, efter at NBA-klubben fredag kunne fortælle, at den får tilgang af pointguard Rajon Rondo.

28-årige Rondo, som i 2008 vandt NBA-titlen med Boston Celtics, skifter fra netop Boston til Dallas-holdet. Det samme gør centerspilleren Dwight Powell i øvrigt også.

I handlen sender Dallas spillerne Brandan Wright, Jae Crowder, Jameer Nelson samt to fremtidige såkaldte draftpicks den anden vej.

Rondo, der nu bliver holdkammeret med den tyske stjernespiller Dirk Nowitzki, er længe blevet sat i forbindelse med et skifte til Dallas.

Han var den sidste tilbageværende stjerne på det seneste succesrige Boston-hold. Foruden mesterskabstitlen i 2008 spillede Boston sig i 2010 frem til finalen. I øjeblikket prøver Boston at bygge et nyt storhold op.

De seneste to sæsoner har Rondo kæmpet en del med skader, men i denne sæson ser det ud til, at han har fundet formen igen.

Rondo er noteret for 10,8 assists per kamp, hvilket ingen andre kan matche i NBA.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip