Suarez taler ud om VM-bid: Jeg lukkede mig inde

Den kontroversielle Uruguay-angriber Luis Suarez blev mødt med forargelse fra hele verden, da han denne sommer bed en modspiller under VM i Brasilien.

Suarez blev smidt hjem fra VM og modtog en karantæne på fire måneder for sin opførsel.

Den 27-årige stjerne fortæller, at han mest af alt havde lyst til at gemme sig langt væk, efter at han havde bidt italienske Giorgio Chiellini og måtte rejse hjem.

- Jeg er kun et menneske, og nogle gange er det svært at se sandheden i øjnene.

- Jeg havde svært ved at fatte, hvad jeg havde gjort. Der var dage, hvor jeg ikke ville vide af det.

- Jeg ønskede ikke at lytte og tale med nogen. Jeg ville ikke acceptere det, siger Luis Suarez til FC Barcelonas hjemmeside.

Efter VM blev han solgt fra Liverpool til Barcelona, hvor han snart kan se frem til sin debut. Den kan komme den 25. oktober mod arvefjenderne fra Real Madrid.

- Jeg er den type, der tror på, at alting sker af en bestemt årsag. Af alle 19 mulige modstandere i ligaen, så er det lige nøjagtig mod Real Madrid på Bernabeu, at jeg kan få comeback.

- Det må der være en årsag til, siger Suarez.

I interviewet med Barcelonas hjemmeside fortæller sidste sæsons Premier League-topscorer også, at han tvivler på, at Liverpool ville have klaret sig lige så godt uden ham på holdet. Liverpool blev i sidste sæson nummer to i den engelske Premier League.

Samtidig har Luis Suarez ikke glemt, at han i 2011 fik otte kampes karantæne i en racismesag, hvor han blev anklaget for at tale nedsættende til Manchester Uniteds Patrice Evra.

- Jeg blev anklaget uden nogen form for beviser, og det var det, som jeg var mest ked af.

- De andre gange, hvor jeg har gjort noget forkert, har jeg accepteret det og bedt om tilgivelse. Men racisme-sagen, hvor jeg blev anklaget uden beviser, gjorde mig vred, siger han.

/ritzau/

 

Dagens Gossip