Succesrig sanger boede på gaden i flere år

Skrevet af admin

13/10/2014
Lige for tiden har den 23-årige singer-songwriter Ed Sheeran ikke meget at klage over.Men sådan har det ikke altid været for den rødhårede englænder. Før han udgav debutalbummet "Plus" i 2011, levede han nemlig sit liv på gaden, fordi han ikke havde noget sted at bo. Og han måtte ofte være kreativ, når han skulle finde steder at overnatte.Det skriver Mail Online.- Jeg kunne godt finde på at spille en koncert, vente til klokken fem om morgenen, hvor metroen åbner, og så sove i toget indtil klokken 12. Det var faktisk ikke så slemt, forklarer den unge musiker.Til gengæld har det nok ikke været en fornøjelse for Sheerans medpassagerer, når de sad ved siden af ham i toget. Når man ikke har noget hjem, har man nemlig som bekendt heller ingen bruser.- Min personlige hygiejne på det tidspunkt var ikke i top, fordi jeg ikke havde mulighed for at gå i bad. Mit liv handlede bare om at sove i toget, spille musik, svede på scenen, drikke mig fuld og sove i toget igen, siger han.Sheerans liv er dog markant anderledes nu. Efter sit internationale gennembrud har han nemlig solgt så mange plader, at han har masser af penge til både at købe brusere og boliger.Ed Sheeran spiller en udsolgt koncert i Forum i København den 11. november.Newspaq

Mest læste i dag

Lige for tiden har den 23-årige singer-songwriter Ed Sheeran ikke meget at klage over.

Men sådan har det ikke altid været for den rødhårede englænder. Før han udgav debutalbummet "Plus" i 2011, levede han nemlig sit liv på gaden, fordi han ikke havde noget sted at bo. Og han måtte ofte være kreativ, når han skulle finde steder at overnatte.

Det skriver Mail Online.

- Jeg kunne godt finde på at spille en koncert, vente til klokken fem om morgenen, hvor metroen åbner, og så sove i toget indtil klokken 12. Det var faktisk ikke så slemt, forklarer den unge musiker.

Til gengæld har det nok ikke været en fornøjelse for Sheerans medpassagerer, når de sad ved siden af ham i toget. Når man ikke har noget hjem, har man nemlig som bekendt heller ingen bruser.

- Min personlige hygiejne på det tidspunkt var ikke i top, fordi jeg ikke havde mulighed for at gå i bad. Mit liv handlede bare om at sove i toget, spille musik, svede på scenen, drikke mig fuld og sove i toget igen, siger han.

Sheerans liv er dog markant anderledes nu. Efter sit internationale gennembrud har han nemlig solgt så mange plader, at han har masser af penge til både at købe brusere og boliger.

Ed Sheeran spiller en udsolgt koncert i Forum i København den 11. november.

Newspaq