Suveræn Frederik Andersen sikrer Anaheim ny sejr

Anaheim Ducks har fået en fremragende indledning på NHL-slutspillet, og det er der blandt andet en rød-hvid årsag til.

I målet har Frederik Andersen ramt storformen, og natten til mandag beviste han igen sit værd for holdet, da han holdt målet rent i 3-0-sejren over Calgary Flames.

Spillemæssigt var det en en lige affære, men hvor Karri Rämö i Calgary-målet ikke formåede at lukke helt ned, så præsterede Frederik Andersen 30 redninger på 30 forsøg.

Den præstation førte også til, at danskeren blev kåret til Anaheims bedste spiller i kampen.

Hjemmeholdets mål blev scoret af Matt Beleskey, Nate Thompson og Hampus Lindholm, og holdet har nu bragt sig foran 2-0 i kampe i serien, som spilles bedst af syv kampe.

Dermed har Anaheim vundet alle kampe i slutspillet indtil videre efter 4-0-sejr i første runde.

Derimod ser det ikke så lovende ud for Lars Eller og Montreal Canadiens. Det canadiske hold tabte hjemme med hele 2-6 til Tampa Bay Lightning, som nu fører 2-0 i den serie.

Lars Eller fik næsten et kvarter på isen for Montreal, men han kunne ikke gøre hverken fra eller til i en kamp, hvor holdet slet ikke ramte topniveauet.

Faktisk havde Eller og co. de fleste afslutninger i kampen, men holdets canadiske stjernemålmand Carey Price havde en forfærdelig dag på kontoret. De seks Tampa Bay-mål blev lavet på kun 24 skudforsøg.

I nattens sidste kamp vandt Chicago Blackhawks med 4-1 over Minnesota Wild og fører 2-0 i den serie.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip