Sværm af fluer irriterede Wozniacki i New York

Den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki spillede sig natten til tirsdag dansk tid videre til anden runde af grand slam-turneringen US Open i New York.

Slovakken Magdalena Rybarikova opgav i begyndelsen af tredje og sidste sæt at fuldføre kampen på grund af en lårskade. På det tidspunkt førte Wozniacki 6-1, 3-6, 2-0.

Danskeren kæmpede ikke blot mod Rybarikova, men også mod en sværm af fluer, som indtog banen fra begyndelsen af andet sæt.

- Jeg har aldrig oplevet noget lignende her. Der var virkelig mange fluer. Det var svært at fokusere med alle de fluer foran hovedet og på hele kroppen. Og den spray, som skulle komme, ankom først et helt sæt senere, siger Wozniacki til eb.dk.

Derefter blev Wozniacki frustreret.

- Det var lidt frustrerende, for jeg følte, at fik jeg de første partier i andet sæt, ville hun nok gå af banen. Jeg blev irriteret over ikke at få det break, og så holdt jeg ikke selv min serv og kom bagud 0-3.

- Så begyndte jeg at spille dårligere. Stod og havde en mental kamp med sig selv, siger Wozniacki, der brugte sin toiletpause efter andet sæt til at få fokus tilbage:

- Jeg tænkte: Nu må du bare nulstille. Blive aggressiv igen. Få flere servereturneringer dybt ind, serve bedre.

Wozniackis modstander i anden runde er Aliaksandra Sasnovich fra Hviderusland. Danskeren har gode minder fra US Open. Wozniackis hidtil eneste grand slam-finale spillede hun netop i New York-turneringen.

I 2009 spillede Wozniacki sig frem til finalen, hvor hun dog tabte til belgiske Kim Clijsters.

/ritzau/

 

Dagens Gossip