Svensk politi: Bombeangreb Malmø i kan skyldes tvist

For anden nat i træk vågnede indbyggere i Malmø op til en kraftig eksplosion på Ramels Väg i den belastede bydel Rosengård i den sydsvenske storby.

Braget kunne høres langt omkring, og de kom fra samme kontor, som blev udsat for et sprængattentat natten til lørdag.

- Men denne gang var det plastiske sprængstof placeret på en anden side af huset, fortæller Magnus Lèfevre, vagthavende hos politiet i Skåne.

Politiet har mistanke om, at en konflikt mellem visse beboere og ejeren af ejendommen kan ligge bag eksplosionerne.

- Ejendommens ejer driver sin virksomhed i de ramte kontorlokaler, siger informationsmedarbejder Kim Hild fra Skånepolitiet.

Ingen personer er kommet til skade ved eksplosionen, men ruderne i en lejlighed i nærheden blev knust af trykbølgen eller af splinter fra eksplosionen.

Kontorejendommen er også blevet beskadiget.

Beboerne er blevet nervøse af sprængningerne, og politiet har banket på døre i området, men indtil videre er der ikke nogen, der er mistænkt for ugerningen.

Området omkring gerningsstedet var afspærret det meste af natten til søndag. Netop som politiet var færdig med undersøgelserne på stedet søndag formiddag blev et mistænkeligt objekt opdaget på en parkeringsplads i nærheden, skriver sydsvenskan.se.

Et større område, der også omfattede en del af ringvejen og motorvejen blev afspærret ifølge Kim Hild fra Skånepolitiet. Motorvejsafspærringen blev hævet efter en halv time, og da objektet ved 13.30-tiden viste sig at være ufarligt blev alle afspærringer ophævet.

- Objektet viste sig ifølge politiet bombeteknikere at være noget værktøj eller skrot, som blev betegnet som helt ufarligt, siger Kim Hild til sydsvenskan.se.

/ritzau/TT

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip