Svensk prins stoppet af falsk betjent

Skrevet af admin

10/10/2014
Den svenske prins Carl Philip blev for nylig blevet stoppet af den populære tv-vært David Hellenius, der var klædt ud som politibetjent.Prinsen medvirker nemlig i et reklamespot for det svenske talkshow "Hellenius Hörna", hvor værten er på jagt efter nye gæster til sin varme stol.I reklamespottet standser Hellenius prinsen, der ruller vinduet ned og siger:- Jeg har sagt, at jeg ikke vil være med i dit program, men godt forsøg.Reklamespottet har Hellenius lagt ud på sin Instagram-konto med ordene:- Må se at skaffe gæster til mit program.Videoen er ligeledes ledsaget med hashtaggene: "Ni dage til premiere" og "desperat."Faktisk er gimmicken lavet i anledning af, at prins Carl Philip netop er gæst i sæsonens første afsnit, der bliver sendt på svensk TV4 fredag den 17. oktober.- Jeg kan bekræfte, at Prinsen vil være gæst på premiereaftenen. Det føles nervepirrende, men også meget sjovt, at han har valgt at være med i mit program. Jeg er meget stolt over at have ham med. Det føles godt, siger Hellenius til den svenske avis Expressen og fortsætter:- Det bliver en helt særlig udsendelse. Han bliver den eneste gæst i programmet, og det er første gang, han laver sådan et interview. Se videoen her: http://instagram.com/p/t4XlxrHGfQ/?utm_source=partner&utm_medium=embed&utm_campaign=video&modal=trueNewspaq

Mest læste i dag

Den svenske prins Carl Philip blev for nylig blevet stoppet af den populære tv-vært David Hellenius, der var klædt ud som politibetjent.

Prinsen medvirker nemlig i et reklamespot for det svenske talkshow "Hellenius Hörna", hvor værten er på jagt efter nye gæster til sin varme stol.

I reklamespottet standser Hellenius prinsen, der ruller vinduet ned og siger:

- Jeg har sagt, at jeg ikke vil være med i dit program, men godt forsøg.

Reklamespottet har Hellenius lagt ud på sin Instagram-konto med ordene:

- Må se at skaffe gæster til mit program.

Videoen er ligeledes ledsaget med hashtaggene: "Ni dage til premiere" og "desperat."

Faktisk er gimmicken lavet i anledning af, at prins Carl Philip netop er gæst i sæsonens første afsnit, der bliver sendt på svensk TV4 fredag den 17. oktober.

- Jeg kan bekræfte, at Prinsen vil være gæst på premiereaftenen. Det føles nervepirrende, men også meget sjovt, at han har valgt at være med i mit program. Jeg er meget stolt over at have ham med. Det føles godt, siger Hellenius til den svenske avis Expressen og fortsætter:

- Det bliver en helt særlig udsendelse. Han bliver den eneste gæst i programmet, og det er første gang, han laver sådan et interview.

Se videoen her: http://instagram.com/p/t4XlxrHGfQ/?utm_source=partner&utm_medium=embed&utm_campaign=video&modal=true

Newspaq