Svensson bliver et år mere i Mainz

Skrevet af admin

|

20/03/2013
- Bo Svensson demonstrerer i den igangværende sæson med stærke præstationer sin værdi på banen. Han er desuden en vigtig lederskikkelse på holdet. Derfor er vi glad for, at vi har kunnet binde ham yderligere et år til klubben, siger sportsdirektør Christian Heidel om forlængelsen med danskeren, der indtil nu har været i startopstillingen 18 gange i denne sæson.Bo Svensson kom til Mainz 05 i sommeren 2007 efter halvanden sæson i Borussia Mönchengladbach. Svensson har kun fået tre kampe på det danske landshold. I efteråret gav han udtryk for, at han forventede at vende hjem til Danmark til sommer, men med succesen i denne sæson har han ombestemt sig for i stedet at blive endnu et år i den tyske Bundesliga.

Dagens topnyheder

- Bo Svensson demonstrerer i den igangværende sæson med stærke præstationer sin værdi på banen. Han er desuden en vigtig lederskikkelse på holdet. Derfor er vi glad for, at vi har kunnet binde ham yderligere et år til klubben, siger sportsdirektør Christian Heidel om forlængelsen med danskeren, der indtil nu har været i startopstillingen 18 gange i denne sæson.

Bo Svensson kom til Mainz 05 i sommeren 2007 efter halvanden sæson i Borussia Mönchengladbach. Svensson har kun fået tre kampe på det danske landshold. I efteråret gav han udtryk for, at han forventede at vende hjem til Danmark til sommer, men med succesen i denne sæson har han ombestemt sig for i stedet at blive endnu et år i den tyske Bundesliga.