Swansea skuffer hjemme mod udesvage Hull

10/12/2013

Swansea fortsætter klubbens meget ustabile kurs i Premier League.

Mandag aften måtte manager Michael Laudrups klub nøjes med 1-1 hjemme mod oprykkeren Hull, der førte 1-0 ved pausen.

Pointtabet kommer uvelkomment for Swansea, der for fem dage siden vandt 3-0 hjemme over Newcastle.

Om tre dage skal Swansea spille en afgørende kamp i Europa League-gruppespillet ude mod St. Gallen fra Schweiz.

Hull havde før mandagens kamp blot vundet en og tabt seks udekampe i årets Premier League.

Swansea er nummer 10 i Premier League med 19 point for 15 kampe. Hull har 18 point og er nummer 12.

Oprykkerklubben kom bedst fra start på Liberty Stadium i Swansea, da Danny Graham bragte gæsterne foran efter cirka 10 minutter.

Danny Graham optrådte hos netop Swansea indtil for knapt et år siden, hvor han blev solgt til Sunderland.

Målet var hans første for Hull, der har lejet ham hos Sunderland.

Swansea, der er plaget af skader i offensiven, havde spanieren Michu tilbage efter cirka en måneds pause, men sidste sæsons topscorer kom ikke på måltavlen.

Efter pausen kom hjemmeholdet bedre med, og efter en times spil faldt udligningen, der var noget kontroversiel.

Jonjo Shelvey sendte et hårdt indlæg ind i Hulls straffesparkfelt, og via Swansea-spilleren Chico Flores' arm gik bolden i mål.

Kort efter udligningen viste Swansea-publikummet storsind, da de klappede Danny Graham fra banen, efter at han skulle skiftes ud.

Hull blev muligvis snydt for et straffespark, da bolden ramte Swanseas Dwight Tiendallis arm.

Trods flere gode muligheder til begge mandskaber endte det dog med det uafgjorte resultat.