Sydamerikansk målshow i Inter-sejr

27/10/2013

Der var hele 12 sydamerikanere på banen, da Inter lørdag aften vandt 4-2 på hjemmebane over Verona i den bedste italienske fodboldrække.

Fire af de seks mål i kampen blev scoret af argentinere og brasilianere. Inter havde fire argentinere i startopstillingen, og to af dem scorede.

Hos Verona var der fire brasilianere i startopstillingen, og to af dem scorede også i den målrige kamp.

Veronas forsvarsspiller Vangelis Moras åbnede målscoringen, da grækeren sendte bolden i eget net efter ni minutters spil, og så var det op ad bakke for udeholdet.

Blot tre minutter senere blev bakken endnu stejlere for Verona, da Inters argentinske angriber Rodrigo Palacio scorede til 2-0.

Veronas brasilianske angriber Rafael Alves De Lima Martinho fik reduceret til 1-2 efter lidt over en halv times spil, og så var der spænding i opgøret igen.

Men den spænding holdt kun i fem minutter, for så havde den argentinske midtbanespiller Esteban Cambiasso øget til 3-1.

10 minutter inde i anden halvleg gjorde portugiseren Rolando det til 4-1 til Inter. Det var Rolandos første scoring i Serie A siden skiftet fra Porto.

Rolandos mål blev skrabet ind over stregen efter et hjørnespark, og faktisk blev hele tre af Inters fire mål scoret efter hjørnespark.

Veronas brasilianske midtbanespiller Souza Orestes Caldeira Romulo fik reduceret endnu en gang for udeholdet, som ikke kom tættere på point på San Siro.

Den danske U21-landsholdsspiller Patrick Olsen sad på bænken hos Inter i hele kampen.

Inter rykker med sejren forbi Verona i toppen af Serie A. Inter er nu nummer fire med 18 point efter ni kampe.

Napoli og Juventus har 19 point på anden- og tredjepladsen for en kamp færre, mens Verona har 16 point på femtepladsen.

AS Roma har 24 point på førstepladsen efter otte sejre ud af otte mulige.