Sygeplejersken fra helvede: Anklaget for at have dræbt 38 patienter, fordi de var 'irriterende'

Daniela Poggiali fra Italien er i politiets varetægt, da hun er mistænkt for at have myrdet 78-årige Rosa Calderoni. Den ældre kvinde døde af en overdosis kalium, som hun formodes at have fået indsprøjtet af den sigtede. Det skriver The Independent.

Rosa Calderoni var blevet indlagt på hospitalet i Lugo, da hun led af sukkersyge, men indgrebet skulle have været ren rutine. I stedet endte det med hjertestop, som hun ikke overlevede. Det var det mystiske dødsfald, der fik politiet på sagen.

Kalium, som man fandt i store doser i den afdøde, kan nemlig forårsage hjertestop. Det bruges derfor også i USA i forbindelse med eksekveringen af dødsstraf. Politiets arbejde besværliggøres dog af, at kalium hurtigt forsvinder fra blodet.

Læs også: Dette vil sygeplejersker gerne fortælle dig - de må bare ikke

Politiets indledende undersøgelser peger i retning af, at Daniela Poggiali kan være skyld i yderligere 37 dødsfald, der beskrives som ‘mystiske'.

Nu undersøger de, hvorvidt patienterne fik den dødelige dosis kalium, fordi de var for besværlige, eller deres familier var irriterende. Det er indtil videre mistanken.

Udover at Daniela Poggiala er sigtet for mordene, skulle politiet endvidere være i besiddelse af Poggialis telefon, hvorpå der skulle være billeder, hvor hun giver ‘thumbs up’ ved siden af en afdød patient.
 

 

Dagens Gossip