Sylvester Stallone-musical knockoutet

Bokseren Rocky var nærmest uovervindelig og kæmpede mod alle odds i kultfilmene af samme navn, men samme kampgejst har musicaludgaven af Sylvester Stallones boksedrama 'Rocky' ikke. 'Rocky the Musical' må nemlig se sig slået af et svigtende billetsalg.

Selvom musicalen spiller på den legendariske Broadway-scene i New York, og ifølge beskrivelsen er 'et storslået drama om kærlighed og en sportslig underdog,' er det ikke nok til at lokke folk ind at se musicalen, skriver Associated Press.

Derfor lægger producenterne bag musicalen nu boksehandskerne på hylden og lukker forestillingen ned før tid. Trods erfarne kræfter til at skrive musicalen, en ihærdig promovering, gode anmeldelser og priser, smider folkene bag musicalen det berømte håndklæde i ringen.

Den populære kultfilmserie om bokseren Rocky Balboa, der kæmper sig op fra boksebunden, er både skrevet og spillet af actionmanden Sylvester Stallone. Den første Rocky-film vandt i 1977 tre Oscar-statuetter blandt andet for bedste film, og  'Rocky the Musical' vandt tidligere i år musicalgenrens svar på en Oscar i form af Tony-statuetten.

Musicalen består i øvrigt af sange fra den originale lydside til filmserien - inklusive den udødelige klassiker 'Eye of the Tiger.'

Newspaq

 

Dagens Gossip