Systemkritikere udsat for hærværk med 90 kilos træ-diller

De to russiske systemkritikere og satirikere bag Twitter-kontoen @KermlinRussia, Arsenij Bobrovskij og Katja Romanovskaja, har siden 2010 gjort sig særdeles upopulære i regeringen, som de i årenes løb har gjort tykt grin med.

Denne strid kulminerede i mandags, hvor en overraskende detaljeret træ-fallos i nattens løb var lagt ovenpå deres BMW og kædet fast til kølerhjelmen.

Læs også: Grusom video: Homoseksuelle tæskes og ydmyges i Rusland

- Der er vist nogen, der ikke kan lide, hvad vi skriver, skriver duoen på Twitter til et billede af den atypiske form for hærværk.

Ifølge independent.co.uk var det ikke helt ukompliceret at fjerne den 90 kilo tunge diller, især fordi de tilkaldte politifolk var for knuste af grin til at tage affære.

Læs også: Se de afslørende billeder: Så kummerlige er forholdene i Sotji

Hærværket er dog ikke kun sjovt. Satire-duoen var nemlig kommet hjem sent om natten efter en tur til Frankrig, og bilen havde således ikke stået længe foran deres hjem. Det får dem til at tro, at deres hjem bliver overvåget.

Hvem, der står bag den tunge tissemand i træ, er usikkert, men russiske medier mener, at det sandsyngligvis er den regeringsvenlige ungdomsgruppering Nashi.

Bobrovskij og Romanovskaja var oprindeligt anonyme, da de startede deres Twitter-konto i 2010, men sidste år stod de frem.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Dagens Gossip