Syv-årig pige begravet levende: Kravlede selv op af jorden

Politiet ved stadig ikke, hvad der fik en lille indisk piges familie til at kvæle hende og efterfølgende begrave hende levende.

Det skriver BBC.

Det var en landsbyboer, der fulgte lyden af gråd ved en mark lige uden for landsbyen Semri Gaura i Sitapur-distriktet. Her fandt han den syv-årige pige, grædende, chokeret og smurt ind i jord.

LÆS OGSÅ: Kvinde begravet levende: Hendes date troede, hun var død

Ifølge politiet havde den lille piges mor, onkel og moster lovet at tage hende med til det lokale marked - men i stedet valgte de at kvæle hende og begrave hende lige uden for landsbyen.

- Da pigen kom til bevidsthed, begyndte hun at grave jorden væk og fik hevet sig selv ud af sin snævre grav. Så sad hun der og græd højt, indtil landsbyboeren fandt hende, siger en talsperson fra den lokale politikreds, ifølge BBC.

- Der er kvælningsmærker omkring pigens hals, fortsætter han.

Ifølge politiet boede pigen sammen med sin mor. Faren havde angiveligt ingen anelse om, at at pigen var blevet overfaldet og begravet af sin mor og hendes søskende. Faren har fortalt politiet, at han slet ikke har noget med moren at gøre længere.

Der er endnu ikke fundet et motiv for det voldsomme overgreb på pigen. Men det er ikke et sjældent syn i Indien, at små piger bliver dræbt, fordi kvinder ofte diskrimineres, og små piger bliver betragtet som en økonomisk byrde for mange fattige familier.
 

 

Dagens Gossip