Syv tyske kasser: Bayern knuser Shakhtars 10 mand

Bayern München fik let spil på vejen mod kvartfinalerne i Champions League.

En tidlig udvisning til Shakhtar Donetsk blev udslagsgivende, da det tyske storhold onsdag vandt 7-0 hjemme på Allianz Arena.

Det første opgør var endt 0-0, og derfor var der et vist pres på Josep Guardiolas stjernebesatte mandskab før returkampen i München.

Allerede efter to minutter begik Shakhtars Oleksandr Kucher straffespark på Mario Götze og blev udvist. Thomas Müller scorede sikkert til 1-0 fra straffesparkpletten, og så var opgaven næsten umulig at løse for ukrainerne.

Før pausen øgede Jerome Boateng til 2-0 for værterne, da forsvarsspilleren var trukket med fremad banen. Efter en stribe mislykkede Bayern-forsøg, så lå bolden pludselig foran Boateng, der nemt kunne score.

Selv om spændingen stort set var forduftet, så fortsatte de arbejdsomme tyskere i anden halvleg.

Derfor endte opgøret i en sand målfest, da Franck Ribery, Thomas Müller, Holger Badstuber, Robert Lewandowski og Mario Götze scorede i de sidste 45 minutter.

Det eneste minus for Bayern-træner Josep Guardiola var, at han midtvejs i første halvleg måtte udskifte sin hollandske stjerne, Arjen Robben, på grund af en skade.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip